Arrangementen

Onze arrangementen zijn met name geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Op onze locatie in Schaijk kunnen we groepen tot 120 personen ontvangen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk en passend programma. Stuur ons een e-mail of geef ons een belletje, dan helpen wij u graag verder.

Footdarts

De combinatie van voetbal en darten in één spel. Er zijn verschillende spelvormen mogelijk. Show je voetbalskills tegenover je vrienden en maak uit wie de beste is.

Wakeboarden

Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.

Waterskiën

Waterskiën is ideaal geschikt voor beginners. Het is makkelijker te leren dan bijvoorbeeld wakeboarden. Ook waterskiën word gedaan achter een boot en met professionele begeleiding.

Zuipschuit

De zuipschuit is een groepsarrangement voor de dorstige. Onbeperkt bier, wijn en fris wat uit te breiden is heerlijk eten. Belangrijk om te weten is om dit na de activiteiten te plannen en niet voor het flyboarden.

Barbecue

Een lange dag bewegen maakt hongerig. Bij elke barbecue krijg je naast het barbecuepakket een uitgebreid buffet met huzarensalade, rauwkost, sauzen, kruidenboter en stokbrood. Er zijn verschillende barbecuepakketten beschikbaar met verschillende soorten vlees.

Prijzen

Footdarts

150Vanaf
  • Per dag

Wakeboarden

45p.p.
  • 15 min

Waterskiën

45p.p.
  • 15 min

Zuipschuit

30p.p.
  • Min. 12 personen

Barbeque

27,5Vanaf
  • Min. 10 personen