Arrangementen

Onze arrangementen zijn met name geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Op onze locatie in Alphen a/d Maas kunnen we groepen tot 120 personen ontvangen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk en passend programma. Stuur ons een e-mail of geef ons een belletje, dan helpen wij u graag verder.

Footdarts

De combinatie van voetbal en darten in één spel. Er zijn verschillende spelvormen mogelijk. Show je voetbalskills tegenover je vrienden en maak uit wie de beste is.

Reserveer

Wakeboarden

Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.

Reserveer

Waterskiën

Waterskiën is ideaal geschikt voor beginners. Het is makkelijker te leren dan bijvoorbeeld wakeboarden. Ook waterskiën word gedaan achter een boot en met professionele begeleiding.

Reserveer

SUP’en

Een watersport dat zijn oorsprong in Hawaï vindt. SUP staat voor Stand Up Paddling. Dit houdt in dat je staand op een groot surfboard moet peddelen. SUP’en is heel toegankelijk voor jong en oud en tevens een goede work-out voor het hele lichaam.

Reserveer

Barbecue

Een lange dag bewegen maakt hongerig. Bij elke barbecue krijg je naast het barbecuepakket een uitgebreid buffet met huzarensalade, rauwkost, sauzen, kruidenboter en stokbrood. Er zijn verschillende barbecuepakketten beschikbaar met verschillende soorten vlees.

Reserveer

Overnachting

Op onze locatie camping en jachthaven ‘De Schans’ in Alphen a/d Maas bevinden zich diverse overnachtingsmogelijkheden plaats. Van kampeerplek voor eigen tent tot overnachting op het water in een woonboot. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken.

Contact

Prijzen

Footdarts

125Vanaf
  • Per 4 uur

Wakeboarden

32,5p.p.
  • 15 min

Waterskiën

32,5p.p.
  • 15 min

SUP'en

15p.p.
  • 1 uur

Barbeque

25p.p.
  • Min. 10 personen