Wij bij Flyboard Fantasy organiseren leuke en betaalbare arrangementen voor iedereen. Wij hebben arrangementen voor groepen van 5 tot 120 personen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van activiteiten. U kunt de onderstaande activiteiten zelf combineren tot een origineel arrangement:

Waterskien:
Dankzij onze ervaren instructeurs heb je het waterskiën snel onder de knie. Het is  veel makkelijker dan het lijkt. Wij zorgen voor zwemvesten, wetsuits en de waterski’s.
Waterskien 4 uur vanaf 10 personen: €50 p.p.reserveren
Losse Les 15 min vanaf 1 persoon: €32,50 p.p.

Wakeboarden:
Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.
Wakeboarden 4 uur vanaf 10 personen: €50 p.p.reserveren
Losse Les 15 min vanaf 1 persoon: €32,50 p.p.

Stand Up Paddle Boarding:
Nieuwe watersport dat zijn oorsprong in Hawaï vindt. SUP staat voor Stand Up Paddling. Dit houdt in dat je staand op een groot surfboard moet peddelen. Suppen is heel toegankelijk voor jong en oud en tevens een goede work-out voor het hele lichaam.
Stand up paddling 1 uur vanaf 1 persoon: €15 p.p.reserveren

Poker workshop:
Poker is een combinatie van psychologische, technische en kansspelelementen. Leuk en origineel groepsactiviteit. De workshop wordt gegeven door een ervaren pokerspeler. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Bluf jij je vrienden eruit en ga je met de hoofdprijs naar huis?
Poker workshop vanaf 10 personen: €27,50 p.p.reserveren

Footdarts:
De combinatie van voetbal en darten in één spel. Show je voetbalskills tegenover je vrienden en maak uit wie de beste is. Het bord is voorzien van klittenband waardoor de ballen op het bord blijven plakken. Speel verschillende spelvormen of doe een toernooi met je vrienden. Wie van je vrienden ga jij verslaan?
Footdarts per dagdeel vanaf 4 uur: €125 per dagdeel.reserveren

Upgrade uw arrangement voor slechts €17,50 p.p.

De luxe BBQ:
Bij elke barbecue krijg je naast het barbecuepakket een uitgebreid buffet met huzarensalade, pasta, vers fruit, rauwkost, knoflooksaus, satésaus, zigeunersaus, kruidenboter en stokbrood. Het barbecuepakket bestaat uit: varkenshaassaté, trioletto, gebraden drumstick, gebraden sparerib en gekruide speklap of een worstje.

Overnachting:
Wil je nog stappen na het flyboarden? Geen probleem, je ook kunt overnachten bij ons. We hebben 2 blokhutten met in totaal 16 bedden. Zelf breng je alleen een kussen en slaapzak mee. De blokhutten zijn basic, voorzien van watercan en een campinggasstel.