Flyboarden

Grote groepen/ uitjes

Wilt u met een grote groep tot 120 personen flyboarden. Dat is bij ons geen probleem. In overleg komen wij met meerdere waterscooters zodat meerdere mensen tegelijk op het water kunnen flyboarden. Zo voorkomen wij lange wachtrijen gedurende de dag. Andere mogelijkheden zijn het combineren van meerdere activiteiten. Wij kunnen voor u een gehele dag uit verzorgen inclusief barbecue of lunch. Daarnaast helpen wij graag met meedenken en het samenstellen van een passend programma.

Kleine groepen/ individueel

Ben u alleen, met zijn z’n tweeën, of ik klein gezelschap? Dat is geen probleem. In de zomerperiode hebben wij vaak meerdere datums in het weekend waarop ingeschreven kan worden. De dag word verdeeld in tijdsblokken waardoor u nog steeds de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Welke dagen er beschikbaar zijn staan vaak vermeld op onze Facebookpagina. Staat er geen beschikbare dag voor u tussen, neem dan even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Per persoon word er 20 min watertijd gereserveerd en krijg je vooraf instructies.

Reserveer uw flyboard sessie  Flyboarden

  50p.p.

  GoPro Actiefilm

  15Per film

  Actiefilm

  Om deze unieke beleving vast te leggen is het mogelijk dit te filmen. Tijdens het filmen wordt onze camera (GoPro) op de helm bevestigd waardoor er exact gefilmd wordt wat u meemaakt, boven en onder water. Na afloop ontvangt u uw eigen gemaakte HD film op SD kaart.