Footdarts

Footdarts is de nieuwe trend. Combineer jouw voetbal- en dartsskills in één spel: footdarts! Het 4 meter hoge dartbord is voorzien van een laag klittenband waardoor de bal blijft kleven. Een vermakelijk dartbord met verschillende spelvormen. Footdarts is geschikt voor jong en oud, sportief en minder sportief. Leuke activiteit om met een groep te doen. Daag je vrienden uit en beslis wie de beste is.

Arrangementen

Flyboard Fantasy is meer dan alleen footdarts. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van flyboard workshops aan zowel groepen als individuele personen. Hiernaast hebben wij ook een breed aanbod van andere activiteiten. Footdarts is prima te combineren met een van onze andere activiteiten. Creëer zo zelf een dagvullend programma met alle activiteiten die u leuk vindt! TIP: Ook lekker om samen te doen met onze luxe barbecue.

Mogelijkheden

I.c.m. flyboarden: De leukste optie is om te kiezen om uw dagje uit compleet door ons te laten verzorgen. Hier zit de kracht van ons bedrijf. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld om footdarts te combineren met flyboarden. Dit is gegarandeerd een toffe dag. U kunt footdarts ook combineren met een van onze andere activiteiten of zelfs nog een derde activiteit er aan toevoegen.

Zelf halen en brengen: U kunt er voor kiezen om de footdarts op te halen in Oss. U zorgt er dan voor dat u zelf de footdarts opzet en deze na afloop weer aflevert in Oss. Het grote opblaasbare dartbord is op te zetten met een elektrische blower. Tevens leveren wij er zes voetballen bij die kunnen blijven plakken aan het bord.

Gebracht en gehaald: De laatste optie is om de footdarts door ons te laten brengen en op te halen. Wij komen bij u op locatie om de footdarts op te zetten en deze na afloop weer af te breken en mee te nemen. Dit scheelt u natuurlijk een hoop tijd en werk.

Zelf halen

150
  • Per dag

Gebracht + gehaald

200+ €0,35 per KM
  • Per dag