Flyboard show - SinterklaasFlyboarden is spectaculair om naar te kijken. Een flyboard show is dus een echte eyecatcher voor jong en oud. Het flyboard is gekoppeld aan een 215 pk sterke waterscooter. De flyboarder heeft zelf de controle over de waterscooter door middel van een draadloze afstandsbediening. Hoogtes van 6 à 7 meter worden makkelijk gehaald. Door de snelle afwisseling in de show blijft het spannend om naar te kijken. Wij staan er ook open voor om in themakleding te verschijnen.

Zoekt u vermaak voor u gasten tijdens een evenement, opening of feest?
Wij maken er gegarandeerd een ‘spetterende’ show van. Een flyboard show zorgt voor spanning en sensatie. Kijk en geniet van de stunts die onze professionals voor uw publiek uithalen. Flyboarden heeft een hoge amusementswaarde. Heeft u specifieke wensen? Geef deze dan aan ons door zodat wij de show voor u op maat kunnen maken.

Wilt u flyboarden ook zelf proberen? Dan kan! Afhankelijk van uw gelegenheid kunt u de show combineren met een workshop flyboarden voor uw gasten. Hierbij krijgen ze eerst een show te zien. Daarna krijgen al uw gasten uitleg van onze instructeurs, waarna ze zelf de beginselen van het flyboarden zullen leren. Het niveau is gemakkelijk aan te passen waardoor het voor iedereen toegankelijk en een unieke beleving wordt.

Afhankelijk van uw wensen komen wij met 1 of meerdere waterscooters.

Benodigheden:
– Waterdiepte van minimaal 2 meter.
– Trailerhelling om onze waterscooter ter water te laten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met:
Dave Bouwens
T: 06 – 42663418
E: info@flyboardfantasy.nl