Flyboarden Brabant
Bent u opzoek naar een leuke activiteit in de provincie Noord-Brabant? Flyboarden is de leukste watersport van dit moment. Flyboarden kunt u bij ons individueel, maar nog leuker in een groep. Heeft u een bedrijfsuitje, familieweekend of vriendenuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben veel leuke en uitdagen arrangementen voor een brede doelgroep.

Op dit moment hebben wij 3 locaties op het randje van de provincie Gelderland met Noord-Brabant. Flyboarden kan bij ons net boven Den Bosch in het plaatsje Kerkdriel. Aan de overkant van Lith in het plaatsje Heerewaarden en aan de overkant van Oijen in Alphen aan de Maas. Al deze plaatsen zijn net boven Brabant gelegen, maar prima te bereiken van uit brabant.

Flyboarden Kerkdriel,
Kerkdriel ligt op een kwartier rijden van Den Bosch. Hier zitten wij gevestigd op een camping aan Den Bol. De locatie word vaak gebruikt voor onze individuele boekers. Het water is een aftakking van de Maas waardoor het vrij rustig is met doorgaand verkeerd. Dit maakt het stuk water ideaal voor watersporters.Flyboarden Brabant

Flyboarden Heerewaarden
De maas schijt Gelderland en Brabant. Aan de overkant van Lith ligt het dorpje Heerewaarden. Heerewaarden is gemakkelijk vanuit Brabant te bereiken met de pont. Heerewaarden is een locatie die wij voornamelijk gebruiken voor grotere groepen.

Flyboarden Alphen aan de Maas
Aan de overkant van Oijen ligt Alphen aan de Maas. Flyboarden door wij hier op bepaalde georganiseerde dagen in samenwerking met camping De Schans. Oijen is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Oss door gebruik te maken van de pont in Oijen. Ook dit water is een aftakking van de Maas. Het is rustig met scheepvaart en tegelijk een breed stuk water wat ideaal is om te flyboarden.

Hoe werkt flyboarden?
Flyboarden werkt op basis van waterdruk. Het flyboard staat met een 15 meter lange slang in contact met onze waterscooter. Op de ‘uitlaat’ van onze waterscooter is de slang gekoppeld. De waterscooter zuigt het water aan de onderkant van de waterscooter aan en spuugt deze als het ware met grote snelheid in de aangekoppelde slang. Hoe meer gas de instructeur geeft, des te meer waterkracht er op het board komt te staan. Flyboarden is dus als het ware een samenspel tussen de flyboarder en instructeur.