Flyboarden Gelderland
Wilt u graag flyboarden in de provincie Gelderland? Flyboard Fantasy is actief op 3 plaatsen in de provincie Gelderland. Wij hebben onze locaties alle 3 gelegen aan de Maas in het zuiden van de provincie. Kijk hieronder welke locatie in Gelderland voor u het beste uitkomt.

Flyboarden is een van de nieuwste en meest spraakmakende watersporten van dit moment. Als u twijfelt om het een keer te proberen dan raden wij het u zeker aan. Het is niet alleen spectaculair om naar te kijken als andere het doen. Zelf flyboarden is een beleving die u niet wilt missen! Het leukste aan flyboarden is dat het voor iedereen toegankelijk is. Jong, oud, sportief of niet sportief. Het is een sport die op elke niveau aan te passen is tijdens de activiteit zelf. Gaat het goed en pak je het flyboarden snel op, dan ga je aan de hand van de instructeur een stap verder. Heb je wat meer moeite om het te leren dan gaat dat ook goed komen. Iedereen stapt met een glimlach en onvergetelijke ervaring van het flyboard af.

Flyboarden KerkdrielFlyboarden Gelderland
Allereerst is onze hoofdlocatie in Kerkdriel. Hier ontvangen wij de mensen bij Den Bol. Dit is een mooi breed stuk water. Het beschikt over een eigen privé strand voor gasten van de camping. Over het algemeen vrij rustig omdat een aftakking van de Maas is. Op een zomerse warme dag is het stuk water populair bij watersporters. De locatie Kerkdriel ligt centraal in Nederland. Vlak boven Den Bosch.

Flyboarden Heerewaarden
Flyboard Arrangement in Gelderland? Op de locatie in Heerewaarden zijn wij vaak te vinden met grotere groepen. Deze locatie is daarvoor ideaal geschikt omdat het beschikt over een eigen strandtent aan het water, met een bar, terras en natuurlijk een zomers muziekje. Heerewaarden ligt vlakbij Tiel, op een half uur van Den Bosch en 3 kwartier van Nijmegen.

Flyboarden Alphen aan de Maas
Als derde locatie in Gelderland om te flyboarden is Alphen aan de Maas. Dit is een locatie waar wij vaak op gelegenheid komen. Het is een prachtig, rustig stuk water gelegen bij camping De Schans. Het water is een brede en doodlopende aftakking van de Maas, Hierdoor is het een ideale locatie waar je van niemand last hebt. Alphen aan de Maas ligt vlakbij Tiel en op een half uur van Nijmegen.