Flyboarden is de watersport van dit moment. Het is geweldig om te doen en om naar te kijken. Het werkt als volgt: het flyboard staat via een 15 meter lange slang in contact met een waterscooter. De sterke motor van de waterscooter zorgt er voor dat er met grote snelheid water door deze slang geperst wordt. Door deze waterdruk kunt u vliegen boven water maar ook duiken onder water. Wij bieden u de mogelijkheid om deze belevenis zelf te ervaren door onze flyboard experience.

Flyboarden

Flyboard experience
De flyboard experience wordt begeleid door een van onze instructeurs. De experience begint met een kort gedeelte theorie van ongeveer 10 minuten. Hierin wordt de noodzakelijke informatie vertelt die u moet weten voordat u het water op gaat. Na deze instructie begint het leukste en langste gedeelte van 20 minuten flyboarden. Hierin kunt u zich uitleven op het water. Afhankelijk per persoon kunnen wij het niveau aanpassen door u verschillende tricks te leren.

Is flyboarden moeilijk? De meeste mensen hebben met behulp van onze instructeurs na enkele minuten de basis al onder de knie.

1 t/m 4 personen
Als u alleen of met een kleine groep wilt flyboarden is dat geen probleem. Gedurende de zomerperiode staan wij enkele dagen per maand voor u klaar staan. Vul bij het reserveren uw voorkeursdatum in en wij koppelen aan u terug op welke dagen het mogelijk is om te flyboarden. Veel van onze open dag zijn ook te vinden op onze facebook-pagina: www.facebook.com/flyboardfantasy

Groepen vanaf 5 personen
Bent u met een groep vanaf 5 personen dan kunt u niet alleen het weekend maar ook doordeweeks bij ons boeken. Flyboard Fantasy is gespecialiseerd in het geven van flyboard workshops aan grotere groepen. Wij kunnen ons programma naar uw wensen en tijd aanpassen. U kunt uw groep in het weekend maar ook doordeweeks bij ons boeken. Bent u niet in een grote groep maar individueel? Dat is ook geen probleem bij ons. U kunt flyboarden gewoon reserveren via de site, waarna wij samen kijken naar een geschikte datum en tijd.

  • Prijs: €50 p.p. (inclusief bruikleen wetsuits, zwemvesten en helm)

reserverenActiefilm
Om het flyboarden vast te leggen is het mogelijk dit te filmen met onze camera (GoPro). U kunt er voor kiezen om zelf de camera op onze helm te laten bevestigen en u deze tijdens het flyboarden op zet. Zo wordt exact gefilmd wat u meemaakt, boven en onder water. Er is ook de mogelijk dat wij u vanaf de waterscooter filmen. Op de waterscooter zijn wij op korte afstand van u, wat voor duidelijke beelden zorgt. Na afloop ontvangt u uw eigen gemaakte HD film op SD kaart. De kosten hiervoor bedragen €20,- per film. Wilt u gebruik maken van deze actiefilm geef dit dan aan tijdens het reserveren.