Wakeboarden:
Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.
Wakeboarden vanaf 10 personen
€55 p.p.
Waterskien:
Dankzij onze ervaren instructeurs heb je het waterskiën snel onder de knie. Het is echt veel makkelijker dan het lijkt. Wij zorgen voor zwemvesten, wetsuits en de waterski’s.
Waterskien vanaf 10 personen
€55 p.p.
Sloep huren:
Sloepvaren is de laatste jaren erg populair. Het is natuurlijk een heel erg ontspannen manier van recreëren. Heerlijk over de Maas cruisen onder het genot van een drankje.
Sloep huren tot 6 pers.    €140 voor 4 uur Sloephuren tot 12 pers.   €190 voor 4 uur
Banaanvaren:
Met een groep vrienden op de banaan achter een sterke boot. Dit staat garant voor dikke pret. Wie van de groep houdt het langs vast?
Banaanvaren vanaf 5 personen
€12,50 p.p.
SUP’en:
Nieuwe watersport dat zijn oorsprong in Hawaï vindt. SUP staat voor Stand Up Paddling. Dit houdt in dat je staand op een groot surfboard moet peddelen. Heel toegankelijk en tevens een goede work-out voor het hele lichaam.
Stand up paddling vanaf 1 persoon
€10 p.p.
Poker workshop:
Poker is een combinatie van psychologische, technische en kansspelelementen. Leuk en origineel groepsactiviteit. De workshop wordt gegeven door een ervaren pokerspeler. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Bluf jij je vrienden eruit en ga je met de hoofdprijs naar huis?
Poker workshop vanaf 10 personen
€27,5 p.p
Escape room:
Een ecape room is, zoals de naam het al zegt, een ruimte om uit te ontsnappen. Met je team probeer je door middel van het oplossen van een reeks opdrachten de escape room binnen 1 uur te ontsnappen. Speciaal voor ons op locatie: Escape the truck!
Escape room vanaf 10 personen
€30 p.p.
Footdarts:
De combinatie van voetbal en darten in één spel. Show je voetbalskills tegenover je vrienden en maak uit wie de beste is. Het bord is aan 2 kanten voorzien van klittenband. Hierdoor blijven de ballen aan 2 kanten kleven en kan het spel met meerdere tegelijk gespeeld worden.
Foot Darts vanaf 10 personen
€20 p.p.