Welkom bij Flyboard Fantasy!

Flyboarden is de nieuwste en meest spectaculaire watersport van dit moment. De vele mogelijkheden en sensatie maken flyboarden tot een unieke beleving. Flyboarden geeft een gevoel van vrijheid door u te laten vliegen als een superheld of duiken als een dolfijn. Hoog of laag, onder of boven het water. Alles is mogelijk met het Zapata Flyboard. U kunt bij ons als indivudu, maar ook als groep terecht.

Klik hier om te reserveren.

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel cadeau om te geven? Geef een Flyboard Experience cadeau. Een Flyboard Experience staat garant voor een onvergelijkelijke belevenis. Kies uit een cadeaubon voor 1 of meerdere personen. Elke cadeaubon geeft op een Flyboard Experience van 30 minuten. Deze 30 minuten zijn opgebouwd uit 10 min uitleg door onze instructeur en 20 minuten flyboarden op het water. Het beste cadeau om te geven, maar ook om te krijgen! Vul hier uw gegevens in en wij zorgen voor de rest.

Flyboarden               arrangementen2               Flyboard reserveren
Arrangementen

Ben u op zoek naar een uitdagende en dagvullend programma? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor een avontuurlijk uitje. Onze arrangement beginnen vanaf 5 personen. Denk hierbij aan familie- of vriendenuitje of een bedrijfsfeest. Voor de grotere groepen hebben wij een speciaal op maat gemaakt arrangement, afhankelijk van uw wensen. Bij groepen vanaf 25 personen komen wij met 2 waterscooters en 2 flyboardsets. Dit geeft de mogelijkheid om met zijn tweeën tegelijk op het water te begeven. Bent u met een grotere groep vanaf 45 personen of meer dan staan wij met 3 waterscooters en flyboardsets voor u klaar.

Wij verzorgen graag uw dagje uit. Ook combinaties met andere activiteiten is mogelijk. Ga er maar vanuit dat u de hele dag gevuld heeft met dit programma. Hieronder vind u een overzicht van onze andere activiteiten. U kunt contact met ons opnemen via: 06-42663418.

Wakeboarden Flyboarden
Waterskiën Footdarts